Priča o nama
Studio Dobre Hrane Ma Cuisine D'or ( moja zlatna kuhinja ) je kuhinjica u kojoj svetski šef kuhinje Mladen Bajić, sa preko 20 godina iskustva sticanog po belom svetu: Pariz, Dubai, Gibraltar, Kanada, Santiago - Južna Amerika, prekookenski kruzeri, sprema svoje posebne specijalitete.
Kod nas možete probati jela i peciva od gezglutenske leblebije, gajene u Vojvodini, peciva od spelte- posebne stare sorte žita, kamuta, bezglutenska peciva od crvenog kukuruza i heljde. Kolačiće , mafine sa malo kalorija, bez šećera ili jaja. Ali i specijalne zdrave obroke od mesa ili ribe iz Vojvodine.
Naš šef svakodnevno sprema salate i obroke od svežeg voća i povrća proizvedenog u baštama u okolini Novog Sada.
Pratite našu stranicu, dnevni meni će se objavljivati svakodnevno, a trudićemo se i da vas često iznenadimo.
Dobra Hrana = Zdravlje i Sreća !
Nas prvi snimljen video za Biznis Monitor RTV 😀
Sve u detalj o nama, veliko hvala dragom Aci 😍
30.5.2018.
A kako je sve pocelo?
Kako smo se upoznali ... pa i o tome imamo video 💙 On line poslovanje i stranica na Facebooku nas je spojila, a caskanje i ista interesovanja su nas zblizila i na kraju nas zajednicki posao spojio, a nesto cudno nas jos uvek drzi zajedno 💖
03 Sep 2018
U martu 2019. pronasla sam jednu stranicu na Facebooku Posao preko veze, koja je otvorila konkurs za pricu o privatnom biznisu, o samozaposljavanju i mi smo se prijavili. nagradu smo osvojili, dobrotom organizatora, tj njihovim osecajem za pravdu... ali tada nije bio momenat za nas sajt, prosto nismo imali snage ni vremena da sve potrebno obezbedimo za izradu sajta, ali nas je prica povezala sa mnogim bitnim ljudima, pomogla nam da dobijemo ponudu sa Novosadskog Sajma i da se prijavimo sa nasim proizvodima na ocenu kvaliteta.
Dobili smo nasu prvu Veliku Zlatnu Medalju Novosadskog Sajma za kvalitet, za nasu pitu Tart sa sljivom i cokoladom u kori od leblebije i kukuruza - bez glutena.
Tekst
Posao bez veze - zvuči tako dvosmisleno, pomalo i nemoguće. Tako sam ja razmišljala nekada davno, sada mogu reći u davno prošlom životu.
Ali kako to obično biva, desilo se nešto, nešto što me je preokrenulo, što mi je dalo drugu perspektivu gledanja na taj pojam Posao bez veze. U mom slučaju desio mi se Facebook! Od pukog trošenja vremena na glupo listanje tudjih fotki, naišla sam na sjajan oglas za posao od kuće, preko interneta. Kako to već u holivudskim filmovima ide dalje, mnogo me je zainteresovao, počela sam da učim online marketing da polako razvijam svoju svest o tome da ako dovoljno jako želiš ti možeš zaista puno naučiti koristeći internet, otkriti sebe u pravom smislu te reči, čitati i učiti isključivo stvari koje te zanimaju i privlače i tako rasti u nekom potpuno drugačijem svetlu nego što si do tada navikao, a opet sve to iz svoje fotelje, samo svojom voljom. Uz sve to ako dozvoliš da ti u život udju neki novi ljudi, njihove ideje i saznanja, posle nekog vremena zateći ćeš sebe kako te tvoje okruženje više ne prepoznaje.
Ali kako to obično biva, desilo se nešto, nešto što me je preokrenulo, što mi je dalo drugu perspektivu gledanja na taj pojam Posao bez veze. U mom slučaju desio mi se Facebook! Od pukog trošenja vremena na glupo listanje tudjih fotki, naišla sam na sjajan oglas za posao od kuće, preko interneta. Kako to već u holivudskim filmovima ide dalje, mnogo me je zainteresovao, počela sam da učim online marketing da polako razvijam svoju svest o tome da ako dovoljno jako želiš ti možeš zaista puno naučiti koristeći internet, otkriti sebe u pravom smislu te reči, čitati i učiti isključivo stvari koje te zanimaju i privlače i tako rasti u nekom potpuno drugačijem svetlu nego što si do tada navikao, a opet sve to iz svoje fotelje, samo svojom voljom. Uz sve to ako dozvoliš da ti u život udju neki novi ljudi, njihove ideje i saznanja, posle nekog vremena zateći ćeš sebe kako te tvoje okruženje više ne prepoznaje.
To je bio moj slučaj. Moja prva fb stranica za online mrežni marketing zove se Mama zaradjuje preko interneta, trudila sam se mnogo oko nje i stalno smišljala nove ideje kako da je oblikujem, shvatila sam koliko je to kreativan posao, pravi posao - vodjenje fb stranice. Preko nje sam upoznala mnogo zanimljivih ljudi, sa kojima i danas saradjujem i na tom poslu radi kog je otvorena, a i na mnogim drugim koje nam je život dodelio.
Jedan dan na stranicu mi se javio jedan prelep čovek sa rečenicom "ja živim u Čileu, ima li nekog posla i za mene preko interneta? " i taj čovek me je pokrenuo za dalje! Ponudio mi je prekookeansku saradnju i online ali i ofline (direktnu) prodaju nakita od poludragog kamenja i bakra vrhunskog kvaliteta direkt iz Čilea. Počela sam da učim mnogo stvari o online prodaji, da pronalazim razne nove sajtove za prodaju, pokrećem još dve nove stranice na facebooku, instragam, učim o fotografiji, uživam u svom razvoju.
Posao se širio, naše prijateljstvo je raslo i raslo i polako ali sigurno preraslo u ljubav. Veliku. Zbog koje se prelazi okean !
Život nam je tako dodelio da se baš namestilo da mogu da konkurišem na projekat za samozapošljavanje želeći da otvorim radionicu nakita, kada su se stekli uslovi da on dodje u Srbiju, zaradili smo za kartu prodajom nakita. Pitao je jednostavno "a šta kažeš da mi promenimo projekat i otvorimo kuhinju, hranimo ljude zajedno i pravimo svakave djakonije, sve ću te naučiti o kuvanju, o kuhinji, a ti mene o prodaji, može? " Naravno da je moglo!
Ali poznavajući njega, jos uvek tada, ne lično, znala sam da je on umetnička duša i da to ne može biti samo neka kuhinja - znala sam da to mora biti Studio za Šefa Bucija - umetnika!
Konkurisali smo, dobili nešto malo novca za start iznajmili lokal i samo bukvalno od ničega napravili nameštaj, jer on nije samo kuvar već i stručan majstor za sve. I tako je iz čiste želje nastao naš najnoviji i najuspešniji posao - posao bez veze - a sa mnogo smisla - Studio Dobre Hrane Ma Cuisine Do'r (Moja kuhinja od zlata).
Tako je počela naša ljubav i prvi dan i naš brak i veza i život i posao i sve! I sada i naša deca rade sa nama u Studiu i hranimo ljude koji znaju dobro da jedu u Novom Sadu, sanjamo da to bude i šire i nadamo se da će naša deca da ga naslede i da uživaju u njemu sa istim žarom sa kojim smo mi počeli nas posao
Kod nas svakog radnog dana možete kupiti sebi doručak ili rezervisati naš dnevni meni, uvek spremljen od svežih namirnica nabavljenih tog dana, ili pojesti čuveni Sef Bucijev tart - pitu od jabuka ili šljiva sa čokoladom ili mozda neki ukusni mafin, npr od šargarepe, naručiti pecivo od spelte, leblebije, kamuta, kukuruza ili poručiti humus, beskvasni hrono hleb... ma sta god zamislite!
Dobro nam došli!
Коментари
Постави коментар